Erik en Miriam

Op vrijdag 13 mei 2016 zijn wij dankzij Antoinette door het huwelijk verbonden in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg.

Wat een fantastische trouwambtenaar is zij! Ze weet ontzettend goed in te voegen in de sfeer die wij voor ogen hadden voor deze dag; wij wilden graag een informele sfeer en deze dag echt samen met onze dierbare familie en vrienden vieren.

Na een erg leuk voorbereidend gesprek waarbij haar enthousiasme en liefde voor haar vak duidelijk naar voren kwamen, waren we op de dag zelf erg onder de indruk van hoe ze op een eigen manier ons liefdesverhaal vertelde, maar wel op een dusdanige wijze dat ze op de juiste details de accenten wist te leggen en het met een goede dosis humor wist te brengen.

Uiteraard zijn wij enigszins bevooroordeeld over deze fantastische dag, maar ook vele gasten lieten naderhand weten dat ze er bewondering voor hadden hoe Antoinette had weten in te voegen op onze bruiloft en de juiste toon te pakken had.

Antoinette verstaat haar vak en door haar warme persoonlijkheid is het een voorrecht om door haar getrouwd te mogen zijn.